Consulta on-line

La videoconferència amb Skype em permet arribar a tothom que vulgui treballar amb la filosofia i adaptar-me als teus horaris i necessitats. És una bona fórmula per si no t'és possible assistir presencialment, estalvies temps i diners perquè no et cal desplaçar-te. L'atenció és igualment personalitzada i l'enfocament dels continguts és força directe, ja que a l'estar pantalla front a pantalla no hi ha distraccions al voltant

La periodicitat de les sessions l'establim en funció de les teves necessitats. Desprès, a través de l'email podem continuar amb els exercicis o altres "deures" que et proposo entre sessió i sessió.

També em pots consultar per email, en un document que no superi els dos fulls, el malestar que t'està afectant i el que tu consideres que hi té relació. Et respondré amb una anàlisi del mateix, amb els fonaments, valors implicat i conseqüències que jo trobi. Fica't en contacte per acordar el preu.

Si no estàs segur de si la filosofia és adient per al teu problema em pots contactar igualment per a una sessió inicial gratuita per videoconferència. Desprès acordem el dia i l'hora per a les següents sessions que pots abonar d'una forma segura i confidencial a amb PayPal a l'enllaç "Pagar ahora" de sota.

  Clica aquí per connectar per Skype:

 

A %d bloguers els agrada això: