Escrits d’Enric Carbó

Escrits de crítica al negacionisme de la Síndrome d’Alienació Parental

Altres escrits més quotidians es poden llegir als següents blocs “Consultori de filosofia” i “Masculinitat i política

  • Com sanar la ferida de Gaza

    Per Charles Eisenstein Traduït per Enric Carbó El món està sagnant. La força vital s’esmuny per mil ferides, i potser l’hemorràgia més greu és la que prové de Gaza. La ferida de Gaza supura odi, desesperació i crueltat, filtrant aquests verins pel cos del món. L’odi infecta gairebé totes les converses sobre el que està … Continua llegint «Com sanar la ferida de Gaza»


  • Troba el fil comú

    Per Charles Eisenstein Traduït per Enric Carbó Fragments d’assaigs i discursos meus, que vaig descobrir al meu canal d’Instagram. Ho comparteixo amb vosaltres mentre elaboro un assaig ambiciós espero compartir-lo aviat: 1. Si ataques el símptoma sense abordar la causa, estàs en un estat de guerra interminable. 2. La majoria dels comportaments que condemnem provenen … Continua llegint «Troba el fil comú»


  • El missatge de la policrisi

    Per Thomas Hübl Font original: https://thomashuebl.com/the-message-of-the-polycrisis/ Traduït per Enric Carbó Aquest article és la 2ª part d’una sèrie de dos. Aquí trobareu la 1ª part:http://www.filo.cat/desempaquetar-la-policrisi/ Relacionar-se amb l’actualitat —i amb els altres – durant aquest temps Quan comencem a relacionar-nos amb la nostra por, la portem al present, i establim una relació amb ella. Quan … Continua llegint «El missatge de la policrisi»


Llegeix altes articles publicats en aquest bloc.

A %d bloguers els agrada això: