Escrits d’Enric Carbó

Escrits de crítica al negacionisme de la Síndrome d’Alienació Parental

Altres escrits més quotidians es poden llegir als següents blocs “Consultori de filosofia” i “Masculinitat i política

  • El missatge de la policrisi

    Per Thomas Hübl Font original: https://thomashuebl.com/the-message-of-the-polycrisis/ Traduït per Enric Carbó Aquest article és la 2ª part d’una sèrie de dos. Aquí trobareu la 1ª part:http://www.filo.cat/desempaquetar-la-policrisi/ Relacionar-se amb l’actualitat —i amb els altres – durant aquest temps Quan comencem a relacionar-nos amb la nostra por, la portem al present, i establim una relació amb ella. Quan … Continua llegint «El missatge de la policrisi»


  • Desempaquetar la policrisi

    Font original: https://thomashuebl.com/unpacking-the-polycrisis/ Per Thomas Hübl Traduit per Enric Carbó La manera com naveguem per la nostra creixent ansietat col·lectiva marcarà la diferència per al nostre futur. Crisi. La mateixa paraula evoca una reacció immediata, tal com es defineix pel seu significat d’arrel: “punt en què ha de venir el canvi, per a bé o … Continua llegint «Desempaquetar la policrisi»


  • El nostre món està arrelat en la intimitat col·lectiva

    Font original: Our World is Rooted in Collective Intimacy Per Thomas Hübl Traduït per Enric Carbó La sanació individual és una part integral de la sanació col·lectiva: en ser mútuament testimonis, creixem junts. La nostra sanació individual s’amplia quan compartim les nostres vulnerabilitats (les nostres emocions, narratives i experiències) en presència dels altres. El nostre … Continua llegint «El nostre món està arrelat en la intimitat col·lectiva»


Llegeix altes articles publicats en aquest bloc.

A %d bloguers els agrada això: