Cercle d’Homes Virtual

El Cercle d’Homes Virtual és un espai de trobada per a que els homes ens treballem en grup la nostra masculinitat i clarifiquem el propòsit que ens guia en la vida. Prenem la estructura dels Cercles d’Homes tradicionals i ho traslladem a l’espai virtual d’una videoconferència.

Fem una crida als homes que sentin una inquietud interna pel seu creixement personal a que coneguin aquest espai, que pot espentejar la teva evolució com a home.

Als homes ens costa connectar amb les nostres autèntiques necessitats, i encara ens costa més poder-ne parlar. El Cercle és un espai d’intimitat i de respecte al que cadascú és, que facilita treballar-nos la nostra masculinitat -la nostra manera d’estar al món com a homes- d’una manera positiva i creativa, des de l’autenticitat, la reflexió i l’acció.

Al Cercle aprens a escoltar i, en la mesura que guanyes coratge, aprens a obrir-te i a compartir amb altres homes que, igual que tu, volem millorar la nostra vida. El compromís que et demana el Cercle és que lluitis per la teva autenticitat.

Estructura

  • Per a participar en Cercle has de demanar l’admissió amb el formulari de sota. Una vegada admés et passaré l’enllaç que et permetrà entrar a la videoconferència
  • L’assistència a la primera trobada és gratuïta. Si decideixes continuar desprès cada trobada serà 5€
  • Tindrem una pàgina del facebook en exclusiva per als membres del Cercle, on podrem ampliar i continuar discutint els temes que hagin sortit en la trobada. La pàgina serà secreta
  • Si els € són un problema per a que puguis participar en la trobada, posa’t en contacte amb mi

Per a fer el pagament de 5€ clica al botó. És un pagament segur amb PayPal.   

Formulari per obtenir l’enllaç al Cercle Virtual i participar al grup de Facebook

Si és la primera vegada que demanes participar al Cercle, per coneixer-nos més, si us plau als “comentaris” respòn aquestes preguntes:

  • Què et motiva a participar en el Cercle?
  • Què esperes rebre del Cercle?
  • Què creus que pots aportar al Cercle
  • Has participat amb altres cercles o activitats d’homes?

A %d bloguers els agrada això: